Поредна безапелационна победа с 3:0  постигнаха шампионките от Марица Пловдив

...
Поредна безапелационна победа с 3:0  постигнаха шампионките от Марица Пловдив
Коментари Харесай

Марица победи Раковски като домакин в Димитровград

Поредна безапелационна победа с 3:0  реализираха шампионките от Марица Пловдив над втория си състав - Раковски Димитровград.

На игрището в Димитровградската зала " Младост " имаше единствено един тим и предстоящо Марица завоюва с 3:0 (25:19 25:22 25:18). Момичетата на треньора Габриела Айшинова се показаха почтено, като в първите два гейма повеждаха, само че Марица успяваше да обърне развоя, като във втория гейм имаше искания от публиката към съдийството.

Куриозите към срещата обаче бяха доста. Първо хазаин на мача беше Марица Пловдив, само че заради липса на отопление в своята зала пловдивчанки взеха решение да играят в изцяло реновираната и добре отоплена зала на своите " посетители " от Димитровград. Това бе ненапълно добре за почитателите на играта с жълто-синята топка, защото в залата имаше фенове на спорта от Хасково, Димитровград и района.

Второто необичайно нещо бе, че двата тима дойдоха за мача в Димитровград с един рейс и си отпътуваха след него отново със същия. Това щеше да е в действителност куриоз, в случай че за всички в залата не беше ясно, че в действителност един против различен се изправят отборите на Марица 1 и Марица 2. Всеизвестно е, че раковчанки упражняват в Пловдив и идват в бригадирския град единствено за формалните си срещи.

Димитровградчанки, които са вицешампионки най-малко предходната година даваха посериозен отпор на своите каки от града под тепетата. Тази година се видя, че те са надалеч от класата на първенецът на България.

След дуела звездата на Марица - Нася Димитрова бе обградена от почитатели, които се снимаха с нея. Тя съумя да се види и със своите родители, които бяха пристигнали да я гледат особено от родния и Ямбол.

В събота Раковски приема Казанлък в своята зала " Младост " от 18 часа, в среща от последния кръг на постоянния сезон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР